Двойното увеличение на заплатите за заместник-министрите и други ръководни държавни

...
 Двойното увеличение на заплатите за заместник-министрите и други ръководни държавни
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Високите заплати на зам.министрите – неразумна стъпка

 Двойното нарастване на заплатите за заместник-министрите и други управителни държавни служители е меко казано безразсъдно, съобщи сбито в Стара Загора евродепутатът и зам. ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.Той обаче не се ангажира с коментар кой и с какви тъкмо претекстове е предложил това нарастване.
От Стара Загора евродепутатът разгласи че се дава старт на самодейността „ Доходен съюз “, която ще набира 1 млн подписа  в източноевройските страни и Прибалтика, с цел да се стартира офанзива против водената от няколко страни в Европейски Съюз протекционистична политика. По думите на Джамбазки сега от това законодателство единствено в Германия жертва са  близо 66 000 български водачи на тирове. Сходна била обстановката и в някои други области, които са „ толерирани “ от законите в Италия, Франция и Австрия.

„ Свидетели сме на едно извънредно тежко двуличие от страна на политиците от така наречен „ остарели страни “ в Европейски Съюз. Нас ни „ дрешат “ непрекъснато за включване в Шенген, а те вършат всичко което си решат без да носят носят някакви последици. Договорили сме се за единни дейности с сътрудниците от Румъния, Полша, Чехия, Словакия и прибалтийските страни. Решени сме да не отстъпваме и да желаеме еднообразно отношение от страна на еврокомисарите! “, настоя евродепутатът.

Към момента няма краен период за набиране на подписката.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР